Rechtstreeks van de fabrikant + gratis verzending vanaf 100 EUR + beveiligde betaling

Opmerking volgens de ElektroG

Afgedankte elektrische apparaten mogen niet samen met het huisvuil worden weggegooid. Daartoe worden elektrische apparaten gemarkeerd met een doorgekruiste vuilnisbak. De stoffen in afgedankte elektrische apparatuur kunnen worden gerecycled. Gelieve batterijen en accu's die niet in de oude elektrische apparatuur zijn ingesloten, te scheiden alvorens ze in te leveren.

ElektroG

U bent wettelijk verplicht oude elektrische apparaten in te leveren. U kunt uw oude elektrische apparaat gratis aan ons retourneren als u een vergelijkbaar nieuw elektrisch apparaat aanschaft. Neem hiervoor contact op met onze support op 06063 - 502220 of contact@maul.de auf.

Ongeacht de aankoop van een nieuw elektrisch apparaat, kunt u een oud apparaat dat niet groter is dan 25 cm in welke afmeting dan ook, gratis aan ons retourneren. Als u een dergelijk oud elektrisch apparaat aan ons wilt retourneren, neem dan contact op met support op 06063 - 502220 oder contact@maul.de.

Het is van essentieel belang dat u uw terugzending van een elektrisch apparaat van voldoende etiketten voorziet. In het geval van onvoldoende gemarkeerde apparaten draagt de klant de kosten van de retourzending.

U bent verantwoordelijk voor het wissen van persoonsgegevens op de weg te werpen apparaten.

De registratie in overeenstemming met § 6 Par. 2 ElektroG bij de stichting-EAR (Stiftung Elektronik-Altgeräte-Register) (Stichting Register Afgedankte Elektronische Apparatuur) is gemaakt onder het registratienummer WEEE-reg.-nr. DE 56172171.

Informatieplichten in overeenstemming met §18 Par. 2 Wet elektrische en elektronische apparatuur onder https://www.bmu.de/themen/wasser-abfall-boden/abfallwirtschaft/statistiken/elektro-und-elektronikaltgeraete/