Rechtstreeks van de fabrikant + gratis verzending vanaf 100 EUR + beveiligde betaling

MAUL smile@work.

Voor een glimlach op kantoor.

Zo wordt werken leuk

Met innovatiekracht en plezier in digitalisering brengen we onze visie tot leven: MAUL smile@work. Omdat we u blij willen maken - met producten die uw dagelijks (werk)leven gemakkelijker maken. MAUL-producten maken u efficiënter, ondersteunen uw creativiteit en bevorderen uw mobiliteit. Elk van onze producten moet speciaal zijn wat betreft functionaliteit, ontwerp of kwaliteit. Zo ondersteunen onze MAUL color vario lampen bijvoorbeeld biologisch effectieve lichtconcepten en hebben zo een positief effect op uw welzijn en prestaties.

De kantooraccessoires van MAUL voegen een stukje persoonlijkheid toe aan uw bureau en zorgen voor overzicht in uw werkzaamheden. MAUL-whiteboards zijn communicatie- en creativiteitstools waarmee teams van elke omvang ideeën kunnen ontwikkelen en uitwisselen. En allerlei soorten mobiele gereedschappen, van boards tot mobiele lampen, geven u flexibiliteit die nieuwe werkomgevingen vereisen.

MAUL smile@work. Voor een glimlach op kantoor.

Wij creëren slimme oplossingen voor de nieuwe werkwerelden.

Met onze producten ben je efficiënter, creatiever en mobieler.

Wij produceren kwaliteit - veilig en duurzaam.

Onze interactie is eenvoudig, waarderend en digitaal.

Onze visie is bepalend

180 werknemers van MAUL op twee locaties in Duitsland toveren een glimlach op uw gezicht. We zijn gericht op duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en langetermijndoelen. In combinatie met de juiste digitale tools profiteert u van uitstekende service en kwaliteitsproducten.

Kleurrijke kantoorinrichtingen, een verscheidenheid aan ideeën voor teamwerk en creativiteit maken uw werk gemakkelijker - net als de juiste, individuele verlichting. Met nieuwsgierigheid, lef en plezier in ons werk ontwikkelen we de oplossingen waar u blij van wordt. Dat is onze missie.

Wat maakt u smile@work?

Dat hebben we ook aan onze medewerkers gevraagd. Vaak zijn het de collega's, mooie gedeelde herinneringen, feesten, evenementen en speciale momenten. Zulke momenten zijn van onschatbare waarde en we kunnen ze niet op bestelling leveren. Maar voor alles wat erbij komt kijken om uw werkomstandigheden te verbeteren en waar u dus blij van wordt, zetten we ons bij MAUL in.

Ontdek lampen, presentatie-ideeën, kantooraccessoires en werkplekuitrusting. Veilig, duurzaam, slim en met kwaliteit - zo ontwerpen wij de oplossingen voor uw werkomgeving zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is.

Hebt u vandaag al gelachen?