Rechtstreeks van de fabrikant + gratis verzending vanaf 100 EUR + beveiligde betaling

DESIGN LIGHT

Staande led-lamp MAULsirius

Jakob Maul - Kwaliteit sinds 1912

Merk­fabrikant sinds 1912

Betrouwbaar, duurzaam en innovatief - Al meer dan 100 jaar

Eigen productie

Onze producten stellen normen - veilig, van hoge kwaliteit en meermaals getest.

Persoonlijk deskundig advies

Telefoon: +49 (0)6063 - 502206
E-mail: e-commerce@maul.de

Maak kennis met onze producten - kantoorbenodigdheden van professionals

Verlichting

Onze armaturen voor kantoor en werkplek zorgen voor veel verlichtende momenten en overtuigen door design, energie-efficiëntie en betrouwbare kwaliteit in elke prijsklasse. Met ongeveer 50 modellen bieden wij een compleet assortiment, waaronder armaturen met milieuvriendelijke led- en energiebesparende technologie. Ook speciale producten zoals loeplampen of staande lampen vallen hieronder. Bovendien bent u drievoudig beschermd: door regelmatige controles tijdens de productie, tijdens de eindcontrole van de productie en tijdens de controle van de inkomende goederen volgens gecertificeerde testprocedures.

Werkplekaccessoires

De werkomgeving van morgen draait om flexibiliteit en welzijn. Als u ook efficiënt wilt werken, moet u aandacht besteden aan een gezonde, ergonomische werkomgeving. Profiteer van producten die niet alleen goed doordacht zijn, maar ook rechttoe rechtaan en duidelijk. Met producten zoals het sta-bureau, de voetensteun of de concepthouder kunt u de ergonomie van uw werkplek verbeteren. Planhouders en infostrips maken uw informatie intelligent zichtbaar, onze klokken verfraaien elke muur en onze kapstokken zijn vormvast, praktisch en stabiel.

Visuele Communicatie

Gevarieerd, duidelijk gestructureerd, zinvol en duurzaam: Net als een goede presentatie, geldt dit ook voor onze presentatieproducten. Het assortiment bewijst de bekwaamheid van ons ontwikkelingsteam: alleen al voor de whiteboards en prikborden kunt u kiezen uit meer dan 140 verschillende modellen. Producten zoals flipovers, mobiele borden, presentatieborden, vouw- en vitrinekasten en magneten maken ook deel uit van ons assortiment kantoorbenodigdheden en overtuigen door hun kwaliteit en grote keuze. Al tientallen jaren produceren wij whiteboards en nog veel meer in alle variaties in Duitsland. Elk frame, elke schroef en elk materiaal is zorgvuldig geselecteerd en grondig getest door onze experts. Gecombineerd met onze kennis van metaalbewerking, resulteert dit in doordachte en betrouwbare boards.

Kantoorartikelen

Onze innovatieve MAUL-producten helpen u tijd te besparen en zijn ook in andere opzichten gepatenteerd: het assortiment omvat vele unieke producten wat betreft functie, ontwerp en kwaliteit, zoals blijkt uit talrijke octrooien en gebruiksmodellen. Klassiekers zoals de ronde doos, de weegschaal of de schrijfplaat, nuttige artikelen zoals boekensteunen of scharen, mooi gevormde artikelen zoals acryl-sets of slimme artikelen zoals onze klemmen, vooral de maulys® - MAUL heeft de juiste kantoorbenodigdheden om u te helpen uw dagelijkse taken op een ordelijke manier uit te voeren.